Have a question?

Call us! +36303128261

Mail us: [email protected]

Meet us: 1013 Budapest Döbrentei utca 6.

Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
212
NEW

Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S

Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S
Nagyzsebes FAY - Melange - szürke S

Trendi és vagány, sportosan szabott, kényelmes, fenék alá érő rövid  kabátra vágysz,amit könnyen fel  és le tudsz venni a változékony, esős átmeneti időben? 

 

Nézd meg ezt limitált darabszámú, hazai készítésű modellünket!  

 

Kényelmes  nagy zsebébe minden belefér, ami egy sétához kell!


Ha kevés időd van, olvasd el a kabát főbb TULAJDONSÁGait vázlatokban:

  • különleges megjelenés
  • sportosan vagány stílusú kabát városi élethez
  • softshell anyagból
  • szélálló
  • vízlepergető (10000 mm/H2O)- szitáló esőben egy óra
  • légáteresztő (300 g/m2/24 )
  • többrétegű
  • mosógépben mosható ( kímélő mosás 30, softshell mosószer, centrifuga és szárítógép nélkül)
  • nagy galléros, levehető kapucnis. derékban és ujjban gumival állítható, dupla nagy zsebű, combközépig érő kabát
  • ajánljuk széles vállú, mellben, hátban és karban erős, derékban telt (Y- fordított háromszög  és O- kerek  alkatú) , illetve egyenes alkatú nőknek ( I alkat)Olvass bővebben, ha  vásárlás előtt jobban meg szeretnéd ismerni a termékeket és választáskor a  biztosra szeretnél menni.

In stock :  3 db
212
Details

A KABÁT RÉSZLETEI:

 

Ez a szövött hatású, vagy más néven melanzs kabát softshell anyagból készült az őszi/tavaszi szezonra. 

Nagy gallérja különlegessé teszi a kabátot, ugyanakkor védi a nyakat és kiemeli az arcot. Gumival állítható, lecipzározható kapucnija véd az esőtől.A kabát raglán ujjú és csuklónál gumival a hossza állíthat és szűkíthető. Így megóvja a csuklódat az esőtől és a hidegtől. Záródása asszimetrikusan fut a kabát elejében. A cipzár magas  minőségű (YKK),  nagyfogú cipzár, ami egy cipzártakaróval van elrejtve. A cipzár maga.  Két kocsija van, ami lehetővé teszi, hogy mindkét irányba nyíljon. Ezáltal a kabát nem akadályoz az ülésben, és a nadrágzseb elérését is könnyebbé tesz. A kabát enyhén karcsúsított és hátul, derékban gumival szűkebbre vehető.Nagy, öblös zsebe dupla zseb: egy bepatentolható, védett zsebből, és egy kényelmes, könnyen használható zsebből áll, amik egymás felett helyezkednek el.

A kabát combközépig ér ( 92 cm).

 

MIHEZ VEDD FEL?- stílustanácsadás

A kabát igazán különleges, vagány  és sportos megjelenést ad a nagy gallérjával, öblös, óriás nagy zsebeivel és asszimetrikus záródásával.

 Hordhatod szűk farmerrel, sportcipővel vagy sneakers-ser. Elegánssá úgy teheted, ha csizmával, harisnyával és tunikával hordod. A kabát gallérja olyan nagy és domináns, hogy sálra szinte nincs is szükséged. 

A kabát gondos kialakítása miatt kiváló viselet a mindennapi, rohangálós, aktív életmódhoz. Biciklizéshez, rollerezéshez,  és a városnézéshez kiváló, kényelmes viselet. Kutyasétáltatáshoz az óriás zsebei miatt praktikus: elrejtheted a juti falatokat és a szemetes zsákot is.

 De a munkába járáshoz is könnyen fel tudod venni. Különleges fazonja és sziluettje így is magadra hívja majd a figyelmet. Csak próbáld ki!  

 

KINEK ÁLL JÓL? (testalkat)

 

Azt szeretnénk, hogy  elégedett legyél a kiválasztott kabáttal és sok bókot kapjál! Ezért elengedhetetlen, hogy kicsit foglalkozzunk az alkati sajátosságokkal.

Nézzük, milyen alkat is vagy és hogy állna rajtad ez a kabát?

 

Kifejezetten neked  ajánljuk, ha hangsúlyosabb a felső tested, mint az alsó tested: 

 

Y, azaz fordított háromszög alkatú vagy: 

Ezt a kabátot kifejezetten neked ajánljuk, ha sportos, kicsit férfias alkatod van, széles a vállad, erős a melled vagy széles a hátad, ugyanakkor keskeny a csípőd, lapos a feneked, és hosszú, vékony a lábad.

Ezzel a kabáttal optikailag el tudjuk érni a célt ,hogy a formai túlzásaidat harmónikussá tegyük.  Tehát a váll- és a csípő szélességet összhangba hozzuk.

Mert ez a combközépig érő kabát szabadon hagyja és láttatja a vékony, formás lábat. A nagy zsebei nemcsak, hogy praktikusak, hanem optikailag erősíti, hangsúlyozza a csípőt. A karcsúsított törzs keskeny derekat kölcsönöz ( sőt, még gumival is fokozni lehet a hatást!). Az aszimmetrikus záródás nyújtja a törzset. A raglán ujjának a vonala pedig  a széles vállat megtöri, finomítja. Mindemellett a kabát tetején a nagy gallér kiemeli az arc szépségét. 

 

O, azaz kerek alkatú vagy:

Ezt a kabátot kifejezetten neked ajánljuk,ha kerek, íves vonalaid vannak. Ha teltebb vagy derék tájon: kerek a hasad és vastag a derekad. A melled kicsi és akár telt is lehet. A lábaid viszont vékonyak. Ha régen homokóra (X), egyenes (I) alkatú voltál, de most már nagyobb méretet hordasz, mint L, és/vagy  szültél pár gyermeket megeshet, hogy most már a kerek alkatba tartozol és ez a kabát kiváló választás lehet számodra! 

Ezzel a fazonú kabáttal el tudod érni azt a célt, hogy elvond a figyelmet a telt derekadról és helyette a szép arcodra, vékony lábadra  tereld a figyelmet.

A nagy gallér kiemeli az arcot. Az aszimmetrikus záródás  optikailag hosszítja a törzset, keskenyíti a derekat  és megtöri a mell- derék egybefüggő  felületét. A nagy zseb a derékról a csípőre tereli a figyelmet. A combközépig érő fazon pedig érvényesíteni hagyja a vékony lábat. A kabát derék részénél kellő bőség van, hogy kényelmes legyen, de oldalt és hátul karcsúsított, hogy szép, karcsú derekat adjon ki. Ezekkel az apró részletekkel érjük el a harmonikus megjelenést.   

 

Akkor is jó lehet, ha arányos alkatod van:

 

I, azaz egyenes alkatú vagy: 

Egyenes alkatod van, ha azt mondják rád az emberek, hogy  kicsit fiús az alkatod, vagy hogy  modell alakod van. Ha  vékony, sportos, szálkás, inkább szögletes, mint kerek formáid vannak. (Xs -maximum L-es méretig, mert bizonyos méret felett kerek felé tolódik az alkatod. Ez a kabát nagy méretben akkor is jól áll neked). 

Ha szembenézel a tükörben, és azt látod, hogy a vállad- csípőd- derekad egy vonalban, tömb szerűen helyezkednek el és nincsen vékony, darázs derekad. A melled inkább lapos, kicsi, mint kerek, telt. A fenekedet is úgy érzed, hogy inkább  lapos, mint, formás. A lábad viszont szép vékony és hosszú.

 Nem kifejezetten erre az alkatra lett tervezve ez a kabát, de neked is jól állhat!

Ennek a kabátnak a részletei kiemeli a szép arcot, vékony lábat és karcsú derekat ad, amit a karcsúsított és állítható gumival derék részen érünk el. A nagy gallér kiemeli az arc szépséget, az asszimetrikus  záródás optikailag karcsúsítja a derekat.  A kabát deréktájon karcsúsított, hátul gumival állítható. A nagy zseb nemcsak hogy kényelmesek és praktikusak, hanem optikailag csalnak is:  a csípőre helyezik a hangsúlyt. A kabát hossza érvényesíteni engedi a vékony lábat.

Egy dologra kell figyelni: a  méret táblázatban ellenőrizd le, hogy a melledre nem túl nagy-e a kabát! X, azaz tökéletes és vágyott homokóra alkatod van

Vágyott alkatod van, ha nőies, finom, lágy és ívelt vonalaid vannak. Ha egyforma a csípő-mell szélességed és ehhez keskeny,úgynevezett darázs derekad van. Ha kerek, telt,  ívelt a melled és a feneked. Ez az alkat az embereknek a legjobban szemet gyönyörködtető, mert ez az alka a legarányosabb. 

Öltözködéssel az a cél, hogy a vékony derekadat kihangsúlyozd. 

Ezt a kabátot akkor ajánljuk, ha szereted a sportos és lazább megjelenést és a kabát derekán lévő gumit úgy behúzod, hogy a karcsú derekadat jól hangsúlyozza.

Egyébként a kabát a nagy gallérral kiemeli az arc szépségét.  Az asszimetrikus záródás karcsúsít és  hosszítja a tested. A nagy zsebek a csípőre terlik a hangsúlyt.A nagy gallér- nagy zseb és a keskeny derék (jól behúzott gumival) ki tudja emelni a tökéletes homokóra alkatodat.  

 

Nem ajánljuk neked, ha vékony a derekad és kifejezetten erős, kerek a csípőd és a combod. 

 

A, azaz körte alkatú vagy:

Ezt a kabátot nem ajánljuk neked, ha az alsótested sokkal hangsúlyosabb,mint a felsőtested.

Ha deréktól felfelé arányos, szép kecses, formájú vagy:  a melled kisebb, a vállad  keskeny (vagy csapott)  és a derekad igen  karcsú. Az alsó tested viszont erőteljes: széles a csípőd, kerek a feneked és erős a combod. Ez a kabát nem emeli ki a szép részleteidet a felső testeden. A nagy gallér ugyan érvényesíteni hagyja  a szép arcodat,  de a nagy zseb és a combközépig erő hossz erősítené az amúgy is vaskosabb alsó testedet. A kabát bővebb  derék  része pedig pont a vékony és karcsú darázs derekadat takarná el. Neked kifejezetten egy másik modellt, az illeolla FANNIE kabát modellt ajánljuk.


KINEK ÁLL JÓL? (színtípus)

 

Egy jól megválasztott  színű ruha (vagy kabát) rajtad már fél siker. A helyesen megválasztott szín kiemeli a szépségedet, harmonikussá teszi a megjelenésedet! 

Mi most abban segítünk, hogy a megtaláld a legmegfelelőbb  színt az arcod- szemed- és bőröd árnyalatához. 

Figyelem, azért ezek a most olvasott tanácsok nem kőbezárt törvények csak egy kis segédlet, ami segít eligazodni a színek kavalkádjában és 

Mert az egyéni ízlés, hogy milyen színt visel el magán az ember, és a meglévő ruhatár igen csak befolyásolja a szinvalasztást! 

 

MÉRETTÁBLÁZAT: 

 

Figyelem!!! Minden rendelés előtt kérlek mérd le a körméreteidet és hasonlítsd össze a táblázatéval! Ha kérdésed van, tanácstalan vagy a mérettel kapcsolatban,  bátran írj nekünk vagy hívj minket! 

 

Egy mérőszalaggal  mérd le a testmagasságodat. és egy pólóban (vagy vékony pulóverben) mérd le a mell- , derék- és csípőkerületed. 

 A mellednél és csípődnél a legszélesebb , a derekadnál pedig a legkeskenyebb pontot mérd le és hasonlítsd összea táblázatban megadott értékekkel. Ha netán a számok eltérnek a megadottól , 2-3 cm-er plusz/minusz centiméter eltérés megengedett, mert a kabát nagyobb, mint a megadott test körméretek, és a kényelmi töbletbe belefér ennyi különbség. 

 

A kabát 14-cm-rel bővebb, mint a táblázatban megadott test körméret a mellnél, deréknál és csípőnél. Így még kényelmesen egy pulóvert is alá tudsz venni.

 

Az ille/olla M-es méret megfelel a 38/40-es európai , a 12-14-es angol, és 10-12-es amerikai méretezésnek. Két méret között 6 cm különbség van.    

 

Jó az  ille/olla M-es méretű kabát, ha  testmagasságod 168 cm (+-2-5)  centiméter és  64 (+-2-3 ) kilogramm  vagy. A méretek között kb 6 centiméter van.  

 

 MILYEN ANYAGBÓL KÉSZÜLT A KABÁT? (softshell) 

 

A kabát egy okos textilből, a softshell anyagból készült, ami, kifejezetten a 21. századi ember kényelmes öltözködési szokásainak felel meg. A softshell anyagot eredetileg sport- és szabadidős tevékenységekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult és különleges formavilágú kabátokat terveztünk belőle. 

 Ez a többrétegű textil  vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; szín-és formatartó, és mosógépben mosható. 

Maga a softshell szintetikus anyag (100% poliészter), többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. A kettő között  egy lyukacsos szilikon úgynevezett TPU hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő egyben. .Így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

 

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5 °C-ig tudod hordani. 

 

Anyaga: 100% poliészter + TPUHOGYAN KELL KEZELNI A KABÁTOT?

 

A kabát anyaga a 21.századi életmódnak teljesen megfelelő. 

Kisebb szennyeződéseket vizes ronggyal és mosószerrel könnyen eltávolítható.

A legnagyobb előnye, hogy mosógépben lehet mosni: 30 fokos kézi, kímélő mosásban. Fehéríteni, centrifugálni, és szárítógépben szárítani viszont nem lehet. A legjobb, ha kifejezetten softshellhez ajánlott mosószert választasz ( DM, Nikwax). Többszöri mosás után impregnálószerrel be is fújhatod, hogy a vízállóságát tartsa. 

 Ha tisztítóba viszed, perklóretilénes vegytisztítást kérjél!

Ha olajfoltos lett a kabát, használj foltbenzint a foltra.  

Ha további kérdésed van, kérlek vedd  fel velünk a kapcsolatot! [email protected] 

 

Info
Anyag összetétel
Softshell (100% polyester + TPU)
Color
Cleaning
Gépi 30°C kímélő mosással, öblítő nélkül. Száritógépet ne használjon!
Shaped
Y, O, X, I
Color Type
Spring, Summer, Winter
Article No.
illeolla_fay_msz_s
Csomagajánlatok