Kérdésed van? Hívj minket! +36203210172

Írj emailt: [email protected]

Találkozzunk személyesen: 1013 Budapest Döbrentei utca 6.

Szűrés
Termék státusza

AROUND THE WORLD

ILLE/OLLA- around the world

Legyél te is az ille/olla szines világ része!

Nagy örömünkre az évek alatt sok színes kabát találta meg a gazdáját. Rengeteg visszajelzést kaptunk, amiben elmeséltétek, hogy milyen jól érzitek magatokat a kabátban, mennyi bókot kaptok benne. Sokszor kaptunk élményeitekről képes beszámolót, fotót. 

Nagyon köszönjük ezeket a pozitív visszajelzéseket! Nekünk az a legfontosabb, hogy ti magabiztosan és jól érezzétek magatokat a kabátban, sikereket érjetek el vele  és örömteli pillanatokat éljetek át benne! 

 Hálánk jeléül, amiért veszitek  a fáradtságot, és visszajelzéseket küldtök nekünk,  arra gondoltunk, hogy megajándékozunk titeket egy -15% kuponkóddal ,amit 1 évig fel tudtok használni, és bármikor meg tudtok újítani.

Mit kell tenned?

  1. Fotózd le magad az ILLE/OLLA kabátban bárhol vagy a világban.
  2. A képet küld el nekünk a [email protected] a következő adatokkal:
  • KERESZTNEVED
  • HELY, ahol jártál
  • RÖVID LEÍRÁS, hogy miért jó a kabát, miért pont azt választottad. Vagy küldj pár sort az élményről, amit a kabátban éltél át.

 

  1. Ha van VÁLLALKOZÁSOD, küld el a linkjét, hogy büszkén tudjunk hirdetni.
  2. A válasz e-mailünkben (1-3 nap) küldünk egy -15% személyre szabott kuponkódot, amit egy évig tudsz felhasználni a showroomunkban vagy webshopunkban. Ha több ille/olla kabátod is van, minden kép küldés esetén küldünk kupont- kabát típusként 1 kép.
    A kedvezmény a teljesárú termékekre vonatkozik.

Ha küldesz képet beleegyezel, hogy felhasználhatjuk a weboldalunkon, Instagram, Facebook, Pinterest és Tiktok oldalunkon poszt, story és reels formájában a keresztneved megjelenítésével.

Várunk Téged az ille/olla közösségbe!


30termék 130
30termék 130