Kérdésed van? Hívj minket! +36203210172

Írj emailt: [email protected]

Találkozzunk személyesen: 1013 Budapest Döbrentei utca 6.

CSAPATUNK

                                                                                                     

Bár az ille/olla motorja ugyan én, Lenke vagyok, DE!, a csapatom nélkül félkarú óriás lennék. Az ő szakértelmük, kiváló munkájuk nélkül nem lennének minőségi, precíz odafigyeléssel készült ille/olla darabok.

Hadd mutassam be őket személy szerint, hogy ti is lássátok, kik is állnak az ille/olla márka mögött! Remélem így a termékek még személyesebbek és szerethetőbbek lesznek számotokra és kabát viselésekor örömmel és büszkeséggel fog eltölteni Titeket, hogy magyar márkát, magyar munkaerőt támogattok!


 

DORKA

Dorkával a munka csupa öröm és kacagás. Árad belőle a pozitivitás. Eredeti szakmája elárulja nagy szívét: védőnőként végzett és most nap, mint nap az ille/ollában tevékenykedik.

Ő vezeti a showroomot, tartja számon a kabátokat, rendet csinál, webshopot kezel és ő egyeztett partnereinkkel is. 

Vele találkozhattok a WAMPokon és a showroomban, vele beszélhettek telefonon, és ő válaszol az e-mailekre. Mindezeken felül még frappáns ötleteivel a közösségi média kreatív tartalmában is részt szokott venni.

2 tündéri gyermeke,  Alíz és Domos mindig nagy örömmel jönnek be az ille/olla showroomba, ahol kézműveskedhetnek, miközben anya dolgozik.

                                                                                                 


ERIKA ÉS FERENC:

Erivel és Ferivel már hosszú a munka kapcsolatunk volt: több, mint 10 évet dolgoztunk együtt. A házaspár Budapesten szabta és varrta a kabátokat. Nagyon szerettem velük együtt dolgozni, mert amellett, hogy kedvesek, a munkájukban nagyon precízek, pontosak és rugalmasak.  Sokat tanultam tőlük. Több mint 30 éve varrnak, egymást kiegészítve közösen szabnak. Feri lockolta a kabátokat, Eri a gyorsvarró gépen varrta. Kopak, a kutyus pedig türlemesen várta, hogy a gazdik kivigyék sétálni. 2023 decemberében Eriék nyugdíjba mentek, így elváltak útjaink és új varrodával kezdtem el dolgozni.

 

                                                                                                    

KATALIN:

Kati a harmadik ember volt budapesti varró csapatban Eri és Feri mellett, akinek a  keze alatt végigmentek a kabátok. Ő végzezte el az utolsó műveleteket. Ő cipzározta a kabátokat, varrta fel a zsebeket, majd gyönyörűen vasalta be őket! Merthogy Katinak az eredeti szakmája is vasaló. Hihetetlen precíz. Erivel közösen mindig valami új technikai megoldáson törték a fejüket. 

REHABIL KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.

2024- től Békésbe került át a varrás, ahol nagy szeretettel fogadtak minket és hamar megtaláltuk a közös hangot, nagyon szeretek hozzájuk lemenni és látni a profizmust, ahogy működnek. Úgy érzem a következő években még sokat tanulhatok tőlük is és fejleszthetjük együtt kabátaim minőségét.

Szívemhez közel áll a céljuk, hogy Békés városában élő megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatnak, ezáltal növelve életminőségüket is.

                                                                                                   

RÉKA:

Rékával a munkakapcsolatból baráti kapcsolat lett.  Egy-egy terméken már több mint 7 éve együtt dolgozunk.

Ő is, mint én, a tervezői szakmát szerelemből választotta és csinálja. A nevéhez kapcsolódik a Siptár ruhamárka.

Most éppen egy újat épít és alkalom adtán az ille/olla téli kabátjait szabja.  A kézmelegítők és kisebb Zsebi táskánk is hozzá és munkatárásához, Ildihez kapcsolódik.

                                                                                            

TERÉZIA ÉS KRISZTINA

Teri és Krisztitől rengeteget tanulok. 40 évig kabátokat varrtak egy osztrák cégnek, és a kisujjukban van minden fogás. Hihetetlen gyors és precíz a kezük. 

Mindig izgatottan készülök az útra, amikor anyagokkal telepakolt kocsival vidékre megyek hozzájuk. Szeretettel, jó kedvvel és terülj-terülj asztalkával várnak. 

 

PANNI:

2024 januárjában csatlakozott hozzánk, jelenleg ő fejleszti pinterest oldalunkat, sokat besegít képek és videók szerkesztésében is. Szuper meglátásai vannak, olyanokra van szeme egy fotózás alkalmával, amik nekem eszembe se jutnak.

Nagyon szeretek vele is együtt dolgozni, igazi gyerekbarát munkatársaim vannak mivel Panni eredeti szakmája kisgyermeknevelő.

MARIANN: 

Marianna a csapatban a könyvelő. Ő intézi az ille/olla  pénzügyeit, a hivatalos bejelentéseket. Mindig naprakész, bármikor fordulhatok hozzá kérdéseimmel. 

ANETT - Smart Marketing:

Anettal egy Wampon találkoztunk először, majd kiderült, hogy marketinges. Szuper meglátásokat és segítséget adott már ott nekünk. Ezért idővel úgy döntöttünk, nem tudunk mindent magunk csinálna ugyanakkor szükség lenne Facebook és Instagram hírdetéseket is elindítani. 

Anett hihetetlen profizmussal, alázattal, munkáján felül segít és támogat mindket, nagyon szeretem a közös megbeszéléseket is. Még fotózás alkalmával is ha Budapesten jár meglátogat mindet, hogy ötleteivel, tapasztalataival támogatni tudjon.

                                                                                                 

BÁLINT: 

Bálint a műtermi fotókat készíti. Hihetetlen lendületes, nagyon jó szeme van. Fotózáskor diktálja a tempót, szép képeket készít és feleségével Másával felhőtlen, jó hangulatot teremt és gyönyörű modelleket választ a fotózáshoz.

 

…ÉS A TÁMOGATÓ CSALÁD:

A családomról is kell egy kicsit beszélnem, mert az ő támogatásuk nélkül az ille/olla nem jött volna létre. Szüleim lelkileg és anyagilag is  támogattak nemcsak a  márka megalapításakor, hanem előtte,  a szakma választáskor is. Most főleg  vigyáznak a gyerekekre, amíg dolgozom vagy design vásáron értékesítek. Édesapámmal a design szemléletet tanultam, édesanyám pedig még most is sokszor segít eligazodni a pénzügyi világban. Ikertestvéremmel, Katával 7 évig együtt építettük az ille/olllát. Már nem dolgozik velem, de a mi napig megbeszélem vele a fontosabb kérdéseket, és tanácsot kérek tőle.  Férjem, Miklós is kiveszi a részét az ille/ollából. Sokszor vigyáz a gyerekeinkre, vagy segít a csomagokat, kabátokat cipelni. A gyerekeim: Doma, Ágó, Blanka és a pici Mári az ille/ollába születtek bele és a kabátok, anyagok, gombok között nőttek fel. 

Hálás vagyok még nagymamáimnak, sógornőmnek, rokonaimnak...