Kérdésed van? Hívj minket! +36203210172

Írj emailt: [email protected]

Találkozzunk személyesen: 1013 Budapest Döbrentei utca 6.

CSAPATUNK

 

                                                                                                          

Bár az ille/olla motorja ugyan én, Lenke vagyok, DE!, a csapatom nélkül félkarú óriás lennék. Az ő szakértelmük, kiváló munkájuk nélkül nem lennének minőségi, precíz odafigyeléssel készült ille/olla darabok.

Hadd mutassam be őket személy szerint, hogy ti is lássátok, kik is állnak az ille/olla márka mögött! Remélem így a termékek még személyesebbek és szerethetőbbek lesznek számotokra és kabát viselésekor örömmel és büszkeséggel fog eltölteni Titeket, hogy magyar márkát, magyar munkaerőt támogattok!

 

                                                                                                 

DORKA:

Dorkával a munka csupa öröm és kacagás. Árad belőle a pozitivitás. Eredeti szakmája elárulja nagy szívét: védőnőként végzett és most nap, mint nap az ille/ollában tevékenykedik.

Ő vezeti a showroomot, tartja számon a kabátokat, rendet csinál és a partnereinkkel is ő egyeztet. 

Vele találkozhattok a WAMPokon és a showroomban, vele beszélhettek telefonon, és ő válaszol az e-mailekre. Mindezeken felül még frappáns ötleteivel a közösségi média kreatív tartalmában is részt szokott venni.

2 tündéri gyermeke,  Alíz és Domos mindig nagy örömmel jönnek be az ille/olla showroomba, ahol kézműveskedhetnek, miközben anya dolgozik.  

                                                                                             

ERIKA ÉS FERENC:

Erivel és Ferivel már hosszú a munka kapcsolatunk: több, mint 10 éve együtt dolgozunk. A házaspár Budapesten szabja és varrja a kabátokat. Nagyon szeretek velük együtt dolgozni, mert amellett, hogy kedvesek, a munkájukban nagyon precízek, pontosak és rugalmasak.  Sokat tanulok tőlük. Több mint 30 éve varrnak, egymást kiegészítve közösen szabnak. Feri lockolja a kabátokat, Eri a gyorsvarró gépen varrja. Kopak, a kutyus pedig türlemesen várja, hogy a gazdik kivigyék sétálni. 

  

                                                                                                    

KATALIN:

Kati a harmadik ember a budapesti varró csapatban Eri és Feri mellett, akinek a  keze alatt végigmennek a kabátok. Ő végzi el az utolsó műveleteket. Ő cipzározza a kabátokat, varrja fel a zsebeket, és ő vasalja be gyönyörűen őket! Merthogy Katinak az eredeti szakmája is vasaló. Hihetetlen precíz. Erivel közösen mindig valami új technikai megoldáson törik a fejüket. 

                                                                                                   

RÉKA:

Rékával a munkakapcsolatból baráti kapcsolat lett.  Egy-egy terméken már több mint 7 éve együtt dolgozunk.

Ő is, mint én, a tervezői szakmát szerelemből választotta és csinálja. A nevéhez kapcsolódik a Siptár ruhamárka.

Most éppen egy újat épít és alkalom adtán az ille/olla téli kabátjait szabja.  A kézmelegítők és kisebb Zsebi táskánk is hozzá és munkatárásához, Ildihez kapcsolódik.

                                                                                            

TERÉZIA ÉS KRISZTINA

Teri és Krisztitől rengeteget tanulok. 40 évig kabátokat varrtak egy osztrák cégnek, és a kisujjukban van minden fogás. Hihetetlen gyors és precíz a kezük. 

Mindig izgatottan készülök az útra, amikor anyagokkal telepakolt kocsival vidékre megyek hozzájuk. Szeretettel, jó kedvvel és terülj-terülj asztalkával várnak. 

 

MARIANN: 

Marianna a csapatban a könyvelő. Ő intézi az ille/olla  pénzügyeit, a hivatalos bejelentéseket. Mindig naprakész, bármikor fordulhatok hozzá kérdéseimmel. 

                                                                                                 

BÁLINT: 

Bálint a műtermi fotókat készíti. Hihetetlen lendületes, nagyon jó szeme van. Fotózáskor diktálja a tempót, szép képeket készít és feleségével Másával felhőtlen, jó hangulatot teremt és gyönyörű modelleket választ a fotózáshoz.

 

…ÉS A TÁMOGATÓ CSALÁD:

A családomról is kell egy kicsit beszélnem, mert az ő támogatásuk nélkül az ille/olla nem jött volna létre. Szüleim lelkileg és anyagilag is  támogattak nemcsak a  márka megalapításakor, hanem előtte,  a szakma választáskor is. Most főleg  vigyáznak a gyerekekre, amíg dolgozom vagy design vásáron értékesítek. Édesapámmal a design szemléletet tanultam, édesanyám pedig még most is sokszor segít eligazodni a pénzügyi világban. Ikertestvéremmel, Katával 7 évig együtt építettük az ille/olllát. Már nem dolgozik velem, de a mi napig megbeszélem vele a fontosabb kérdéseket, és tanácsot kérek tőle.  Férjem, Miklós is kiveszi a részét az ille/ollából. Sokszor vigyáz a gyerekeinkre, vagy segít a csomagokat, kabátokat cipelni. A gyerekeim: Doma, Ágó, Blanka és a pici Mári az ille/ollába születtek bele és a kabátok, anyagok, gombok között nőttek fel. 

Hálás vagyok még nagymamáimnak, sógornőmnek, rokonaimnak...