Kérdésed van? Hívj minket! +36203210172

Írj emailt: [email protected]

Találkozzunk személyesen: 1013 Budapest Döbrentei utca 6.

Patentos fabiola - sötétkék 3XL

Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Patentos fabiola - sötétkék 3XL
Szereted a változatosságot? Az Ille-Olla FABIOLA softshell kabátot többféleképpen hordhatod, így igazán megmutathatod egyéniséged, vagy akár az éppen adott hangulatod.
Nincs raktáron
58 900 Ft
Részletek
A lekerekített, dekoratív nagy gallért visszahajtva szolidan, vagy éppen felállítva, vagányon is hordható.

A gallérhoz egy cipzárral rögzített, leszedhető kapucni tartozik. A kabát derékban bő, amit gumival szűkíthetsz. Ujja is gumival van ellátva, amit tetszésed szerint állíthatsz. Záródása asszimmetrikus, ferde. Patentokkal lehet bezárni, amiket játékosan helyeztünk el a kabáton. Rávarrt zsebeinek két nyílása van: egy patenttal zárható zseb, ahova féltve őrzött apróbb személyes dolgaidat tudod rakni, és egy kényelmes, nyitott zseb, amibe a kezedet csúsztathatod.

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °C-ig tudod hordani.
Adatok
Anyag összetétel
Softshell ( 100% poliészter + TPU ), Wellsoft (100% mikropoliészter)
Szín
Tisztítás
Gépi 30°C kímélő mosással, öblítő nélkül. Száritógépet ne használjon!
Alkat
X - homokóra, I - egyenes, Y - fordított háromszög, O - kerek
Színtípus
Tavasz, Nyár, Ősz, Tél
Cikkszám
illeolla_fabiola_sk_3xl
Csomagajánlatok